Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Polițist din Arad reținut pentru tentativă de omor

Postat la: 15.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Polițistul din Arad care este acuzat că l-a lovit cu pumnul pe un jucător de polo a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor. Omul legii este acuzat că a lovit cu pumnul un sportiv din Arad, care este internat in stare de coma
  
Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe langa Tribunalul Arad, agentul Claudiu Darabut, de la Politia Rutiera Arad, a fost prezentat judecatorilor, care au decisarestarea preventiva pentru 30 de zile pentru tentativa de omor, masura impotriva careia avocatul politistului a depus deja contestatie, care se va judeca la Curtea de Apel Timisoara.   

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad, Ovidiu Liber, a declarat ca agentul a fost suspendat din functie si fata de acesta s-a inceput cercetarea pe linie interna.
   
Potrivit anchetatorilor, in imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video al localului in care a fost atacat sportivul Alex Baltean se vede ca politistul l-a lovit cu pumnul imediat ce a intrat in local. Baltean a vrut sa treaca pe langa masa la care se afla agentul, dar acesta s-a ridicat brusc si l-a lovit in fata cu pumnul. Sportivul a iesit imediat din local, dar politistul l-a urmat si i-a mai aplicat o lovitura, moment in care politistul a cazut si s-a ranit la cap, el fiind gasit de medicii sositi intr-o balta de sange.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE