Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Politistii ucigasi din Domnesti au fost trimisi in judecata

Postat la: 09.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

COMUNICAT DE PRESA. Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor:

• STOICA ALEXANDRU IONUŢ - agent principal de poliţie (fost angajat al Ministerului Afacerilor Interne), sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor;
• IONESCU ALBERTH IONUŢ - caporal (angajat al Ministerului Apărării Naţionale), sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la omor.

Din probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a rezultat că, în seara zilei de 10 ianuarie 2015, în jurul orei 18:00, în timp ce agentul principal de poliţie Stoica Alexandru Ionuţ se afla pe o stradă din comuna Domneşti, jud. Ilfov, în urma unei discuţii contradictorii avută cu victima A.F., i-a aplicat acesteia mai multe lovituri, folosind un briceag.

Ca urmare a loviturilor primite, în zonă vitală (torace), victima a decedat după 45 de minute. În aceleaşi împrejurări, caporal Ionescu Alberth Ionuţ, cumnatul inculpatului agent principal de poliţie Stoica Alexandru Ionuţ, a lovit victima cu pumnii şi picioarele. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Ilfov.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE