Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta are susținerea socialiștilor europeni: Nu are motive să demisioneze

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSE, partidul socialiștilor din parlamentul european a transmis, vineri, un mesaj în care își arată sprijinul pentru premierul Victor Ponta și susține că acesta nu are de ce să își dea demisia, mai ales că România are nevoie, în acest moment, de stabilitate politică și nu de o schimbare a guvernului.

"Romania este un stat suveran si respect intru totul independenta autoritatilor romane. Cu toate acestea, doresc sa imi exprim deplinul sprijin pentru Victor Ponta si pentru Guvernul pe care il conduce. Cred ca, in ultimii ani, Romania a inregistrat progrese socio-economice considerabile si ca trebuie sa continue pe acest drum. Romania are in acest moment nevoie mai mult ca oricand de stabilitate, dat fiind contextul regional", arata Gianni Pittella, presedintele Grupului Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, intr-un mesaj transmis prin Biroul de presa al PSD.

Gianni Pittella mai spune ca, din punctul sau de vedere, Victor Ponta nu are niciun motiv sa renunte la functia de prim-ministru. "Este foarte important sa mentinem separatia puterilor in stat, in acord cu valorile europene in care credem cu totii", adauga presedintele Grupului Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE