Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta dă vina pe politicieni pentru eşuarea proiectul de concesiune Comarnic-Braşov

Postat la: 21.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că proiectul de concesiune pe tronsonul de autostradă Comarnic-Braşov a eşuat din cauza lipsei unui acord politic, precizând că "populismul şi demagogia" au distrus acest proiect.

"Proiectul Comarnic-Braşov a eşuat din cauza lipsei unui acord politic pentru că fiind vorba de o investiţie majoră, ca orice lucru mare care durează mult, trebuie să se bazeze pe un acord şi populismul şi demagogia au distrus acest proiect", a declarat Ponta, precizând totodată că proiectul "era bun pentru România pentru că nu se făcea din banii noştri în mod direct...aşa proiectul este în SEAP, în proiectul din buget, însă va trebui să încapă în cheltuielile bugetare".

Premierul a mai declarat că "nu e prima dată când din demagogie şi populism omorâm proiecte importante", dar "important e să avem un câştigător care să se apuce de treabă pe bani din buget", a încheiat premierul.

Autostrada A3 Comarnic - Braşov, a cărei concesiune controversată a fost anulată în urmă cu o lună, a fost scoasă la licitaţie publică săptămâna trecută, începând cu primele loturi dinspre cele două capete. Este vorba de 4 km dinspre Comarnic şi circa 6 km dinspre Râşnov spre Cristian (Braşov), pentru care Compania de Autostrăzi estimează un cost de circa 71 de milioane de euro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE