Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta, despre neînţelegerile dintre sindicate şi conducerea CEO: Orice ceartă este împotriva complexului

Postat la: 14.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Ponta, premierul României, a declarat, luni, că neînţelegerile dintre sindicate şi conducerea CEO ar putea duce la închiderea companiei energetice, menționând că acesta "trebuie să fie un motiv de îngrijorare pentru angajați", relatează Agerpres.

"E normal ca angajații CEO să fie îngrijorați. (...) Le pot transmite un singur lucru, dacă ne chinuim toți putem salva CEO, dacă mai facem multe greve și multă ceartă, și e un mesaj și pentru conducere și pentru sindicate, atunci îl îngropăm repede. Adică dacă avem minte și înțelegem că orice ceartă, scandal între conducere și sindicate e împotriva existenței, că toată lumea trebuie să tragă în aceeași direcție, îl salvăm. Eu consider că orice ceartă între conducere și sindicate e împotriva complexului, nu spun eu cine e de vină că nu e treaba mea să fac pe arbitrul. Așa cum am găsit în ultimii trei ani soluții în momente mai dificile, acum cu atât mai mult îl putem salva respectând reglementările europene care țin de partea de poluare, de mediu, de competiție pe piața energiei. Orice societate care se confruntă cu probleme de competiție pe piață și reglementări de mediu are nevoie de stabilitate. Prioritatea noastră este aceea de a salva și de a păstra în continuare producția de energie pe cărbune, dar toate trebuie să le facem într-un context european care e nefavorabil respectivei producții pentru că Polonia și România mai au producții importante din acest punct de vedere", a spus Victor Ponta la o conferință de presă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE