Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta, despre respingerea propunerii de la Transporturi: Iohannis e competent sau ce?

Postat la: 15.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că respingerea propunerii pentru Transporturi de către Iohannis este o chestiune de "ambiţie". "M-am obişnuit cu chestia asta de la Traian Băsescu. Iohannis e profesor de istorie, e competent sau ce? Mă îndoiesc ca Iohannis este specialist in Transporturi", a comentat Ponta , adăugând că preşedintele nu are competenţa necesară să evaluze nominalizarea şi nu poate refuza a doua propunere pe care PSD o va face, scrie Mediafax.

Ponta a mai amintit că, potrivit unei decizii a Curţii Constituţionale, orice altă propunere va face preşedintele va trebui să o accepte. "Portofoliul este a PSD. Mâine la CEx se va stabili cine va fi", a mai spus Ponta. "Mă gândeam pe cine a avut PNL la Transporturi...Ludovic Orban. Hai să fim serioşi. Cred că este de o mie de ori mai cinstit Fifor", a mai declarat Ponta.

Președintele a transmis premierului, printr-o scrisoare, decizia de a respinge propunerea de numire a lui Mihai-Viorel Fifor în funcția de ministru al Transporturilor, întrucât persoana nominalizată nu are expertiza și experiența managerială necesare şi a solicitat prim-ministrului desemnarea unei alte persoane care să întrunească condițiile necesare pentru a fi numită în funcția de membru al Guvernului, informează Administraţia Prezidenţială.

Şi tot, miercuri, preşedintele Iohannis a semnat miercuri decretul prin care se ia act de demisia lui Ioan Rus, ministru al Transporturilor, și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE