Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta, „DISPĂRUT” de aproape o lună. DE CE n-a plecat niciun ziarist după el? Explicația Narcisei Iorga

Postat la: 02.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta lipsește din țară de aproape o lună. După moțiunea de cenzură a PNL din iunie, șeful PSD a plecat la Baku, în Azerbaidjan, de unde a pus România într-o lumină proastă, pentru că la festivitatea de deschidere a unui eveniment sportiv n-a mai participat niciun președinte sau premier din Uniunea Europeană. De acolo, a zburat direct la Istanbul, cu președintele turc Erdogan, unde s-a operat de menisc.

Ciudat sau nu, în toată această perioadă niciun ziarist român nu s-a dus la Istanbul să se intereseze de „soarta” premierului, deși cheltuielile n-ar fi exagerate având în vedere că cel mai mare oraș turc se află la doar 447 km distanță cu avionul de București sau 640 km pe șosea, iar un zbor ieftin poate fi găsit pornind de la 100 de euro dus-întors: „Nici măcar un paparazzo”, scrie Narcisa Iorga, fost membru al CNA, care oferă următoarea explicație pentru acest fenomen ciudat: „presa liberă din România e o minciună”.

Iată textul integral: "În România, presa de calitate abia mai respiră în online, în timp ce la tarabe, cel mai bine vândut ziar dintre puținele care mai apar atinge, în lunile bune, o medie de 13.000 de exemplare. Cel mai bine vândut tabloid depășește însă 100.000 zilnic. Cele mai multe emisiuni tv cu audiență de top sunt, de asemenea, cu subiecte ”mondene”, în fapt din zona promiscuității. Sunt peste 750 de posturi de radio și de televiziune licențiate de CNA. În țara asta, cu atâția ziariști și pseudoziariști, nu se găsește chiar niciun paparazzo care să-l caute pe Victor Ponta în Turcia. Niciunul! Cât ar crește audiența unui post ca Antena 3, care l-ar filma pe ascuns pe Victor Ponta făcând exerciții de recuperare, după ce ar fi simulat traseul cu barca peste lacul X sau prin pădurea Y din jurul clinicii de lux sau dacă ne-ar arăta imagini din satelit cu locația, neapărat de lux, așa cum au făcut, de exemplu, în atâtea alte situații în care subiectul era Băsescu?! Cum ar trece pe primul loc în topul audiențelor România TV dacă ne-ar arăta-o pe Daciana Sârbu mângâindu-și soțul, evident, filmați pe după un copac sau dintr-un copac?! Câte sute de mii de exemplare ar vinde Click sau Libertatea dacă l-ar fotografia pe Ponta chinuindu-se să-și flecteze piciorul stâng la exercițiile de recuperare?! Și totuși, nimic din toate acestea nu se întâmplă. De ce? Pentru că presa liberă din România e o minciună”, a scris Iorga pe contul său de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE