Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta il confundă pe Iohannis cu Năstase: "Are așa o aroganță și ne privește pe toți cu superioritate"

Postat la: 25.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a susținut joi seara că președintele Klaus Iohannis "nu a înțeles despre ce este vorba" când a calificat drept ''deplasată'' dorința sa de a participa la Consiliul European, afirmând că fiecare trebuie să își îndeplinească atribuțiile prevăzute de Constituție.

"Cred că nu a înțeles despre ce e vorba. Domnia sa - eu o zic tot timpul și nu o zic în niciun fel negativ - dar are așa o aroganță și ne privește pe toți cu superioritate și asta îl împiedică uneori să citească lucrurile importante. (...) Fiecare e bine să meargă acolo unde are el treabă. Președintele țării are treburile lui prevăzute în Constituție. (...) La Consiliul European, când sunt probleme de Guvern...de aceea merge doamna cancelar Merkel, de aceea merg ceilalți prim-miniștri, pentru că altfel pățim ca aseară. Dl Iohannis a fost acolo și a zis: 'Da, o să luăm refugiați și o se ocupe Guvernul'. Păi, Guvernul sunt eu", a spus Ponta.

El a adăugat că, "strict politic", nu-și dorea să meargă la Consiliul European, pentru că, după votul din Consiliul JAI, România nu era într-o situație prea bună. "Am rămas noi cu Ungaria, cu Slovacia, cu Cehia împotriva restului Europei. Deci, nu era vorba de calcul politic. Dl Iohannis, când nu e arogant, înțelege. Când e arogant nu înțelege despre ce e vorba. (...) O să ne ocupăm și de chestiunea primirii refugiaților pentru că ați văzut ce puternic a fost dl Iohannis: a bătut cu pumnul în masă și a rămas ca europenii, nu ca noi", a susținut premierul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE