Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta l-a nimit subprefect pe fiul lui Mihai Stanisoara, la nici 30 de ani

Postat la: 15.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ludovic Orban face o dezvaluire importanta pe contul sau de Facebook, referitor la faptul ca Victor Ponta l-a numit subprefect de Mehedinti pe Andrei Stanisoara, la nici 30 de ani, nimeni altul decat fiul lui Mihai Stanisoara. Dar, iata textul lui Orban, integral:

"Va aduceti aminte de Mihai Stanisoara? In caz ca nu, va improspatez putin memoria. Domnul acesta a avut trei mandate de deputat PDL, un mandat de senator PDL, a fost consilier prezidential pe probleme de securitate nationala al presedintelui Traian Basescu si ministru al apararii in guvernul Boc (primul guvern Boc, format de PDL si PSD, avand ca si coleg de guvern pe nimeni altul decat Victor Ponta), trecand in barca guvernului in 2013.

De ce va inoportunez cu acest remember? Pentru ca ieri guvernul fostului coleg de guvern al domnului Stanisoara, adica Victor Ponta, l-a numit in functia de subprefect al judetului Mehedinti pe Andrei Stanisoara (foto), un tanar de douazeci si ceva de ani, care a mai lucrat doar intr-o functie dintr-o deconcentrata, functie in care a fost numit in urma cu trei luni (fiind practic primul sau loc de munca) si a carui principala calitate este aceea ca este baiatul domnului Stanisoara.

Evident ca in aceasta istorioara nu este vorba de traseism pollitic, nu este vorba de nepotism, nu este vorba de ilegalitate sau de politizarea administratiei. Nu. Este vorba doar de promovarea tinerilor. Sigur ca miile de functionari publici de cariera din judetul Mehedinti, care ar fi putut aspira legitim la o functie de suprefect au fost batjocoriti de guvern.

As mai adauga la final ca mai exista o explicatie. Domnul Stanisoara este doctor, cu un doctorat obtinut la Academia Nationala de Informatii si l-a avut ca indrumator la doctorat pe nimeni altul decat pe... evident... Gabriel Oprea."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE