Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta rămâne tare pe poziţii: Nu-mi dau demisia de la Guvern

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la alegerea lui Dragnea la şefia PSD, că partidul este liber să aleagă pe cine vrea, adăugând că, dacă ar fi rămas la şedinţa CExN, ar fi votat-o pe Rovana Plumb, dar nu consideră că a suferit o înfrângere şi nu va demisiona de la Guvern.

A fost un vot foarte clar, Liviu e preşedinte interimar până la Congres", a spus Victor Ponta, într-o intervenţie telefonică la B1Tv, potrivit Mediafax.

Sigur că de mâine, aceiaşi care astăzi îl îndemnau să candideze, o să-l facă praf, dar Liviu e mare, a văzut politică şi ştie la ce să se aştepte, iar noi îl vom ajuta să reziste", a mai comentat premierul. Întrebat dacă votul este un eşec personal, având în vedere că a susţinut-o pe Rovana Plumb, Ponta a spus că „din punctul meu de vedere nu e o înfrângere".

Dacă asta dă satisfacţie propagandei e bine, eu mă bucur. Important e că Liviu Dragnea a obţinut un vot foarte clar şi cei care nu l-au votat, îl vor sprijini", a mai comentat el.

Fostul preşedinte al PSD a spus că nu a participat la votul pentru alegerea preşedintelui interimar al PSD deoarece a trebuit să plece la Aeroportul Otopnei pentru a se întâlni cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE