Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Preotii au dat năvală la pomana de 40 de zile de la tragedia din Colectiv. Sobor din 20 de preoti si 20 de diaconi oficiaza slujba

Postat la: 09.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Au trecut 40 de zile de la tragedia din Club Colectiv care a secerat 60 de vieţi ale unor tineri nevinovaţi. În aceste momente, in jurul pranzului, în faţa clubului morţii au loc mai multe momente comemorative.

Slujbă de pomenire în memoria victimelor este oficiată de Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanu, episcop al Arhiepiscopiei Bucureştilor împreună cu un sobor de preoţi. Încă de la primele ore ale dimineţii, la locul tragediei a venit preşedintele Klaus Iohannis pentru a aprinde o lumânare. De asemenea, la faţa locului au venit şi rudele victimelor pentru a ţine un moment de reculegere în pentru tinerii care, astăzi, nu mai sunt.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în Capitală. În urma incendiului din Clubul Colectiv, au murit 60 de persoane şi alte aproximativ 200 au fost rănite.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE