Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Preşedintele CJ Arad, reținut

Postat la: 25.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu (PNL), prins în flagrant când primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri, a fost reţinut, vineri noapte, de DNA Timișoara, sub acuzaţia de trafic de influenţă. Nicolae Ioțcu a fost prins în flagrant de DNA în timp ce primea 10.000 de euro mită de la un om da afaceri, potrivit unor surse judiciare.

Banii i-ar fi fost daţi președintelui CJ Arad pentru un contract de lucrări la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad. Flagrantul ar fi fost organizat în faţa locuinţei lui Nicolae Ioţcu din Arad. După aproape câteva ore, timp în care procurori ai DNA au percheziționat locuința din comuna Vladimirescu a președintelui Consiliului Județean Arad, Ioțcu, a fost dus la audieri la Timișoara vineri după-amiază. Acesta nu a făcut nicio declarație înainte de plecarea spre Timișoara, fiind însoțit de avocatul său, Gheorghiță Mateuț.

Ioţcu susţinea nu de mult că „aceste achiziţii fac parte din ambiţiosul proiect din sistemul sanitar prin care dorim să aducem Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă la standarde moderne. Arădenii merită să aibă un sistem de sănătate competitiv. Prioritatea noastră e viaţa şi sănătatea, iar prin aceste investiţii creştem calitatea actului administrativ. Avem nevoie cu toţii de un spital cu nivel înalt de dotare, care să asigure furnizarea serviciilor medicale cu grad mare de complexitate, atât în interesul pacienţilor, cât şi al corpului medical".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE