Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Preşedintele Consiliului de Administraţie al ROMATSA a demisionat

Postat la: 15.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Consiliului de Administraţie al ROMATSA, Marcel Pârvu, şi-a dat miercuri demisia din această funcţie, a anunţat directorul general al companiei, Ion-Aurel Stanciu.

'În cursul zilei de azi (miercuri - n. r.) am primit o notificare din partea domnului Pârvu Marcel, ales preşedinte al Consiliului de Administraţie al ROMATSA în şedinţa din 31 martie, prin care ne aduce la cunoştinţă demisia lui din funcţia de preşedinte al CA ROMATSA. Domnul Marcel Pârvu rămâne membru provizoriu în CA', a precizat Stanciu.

Demisia lui Marcel Pârvu vine în contextul în care controlorii de trafic aerian s-au aflat miercuri în grevă de avertisment, timp de două ore, între 11,00 şi 13,00, cauzele fiind neîncheierea Contractului Colectiv de Muncă, dar şi nerezolvarea unui număr de 14 revendicări ale sindicatelor

Potrivit liderului Sindicatului Controlorilor de Trafic Aerian (ATCOR), Gabriel Tudorache, controlorii de trafic aerian au asigurat în prima oră de grevă de avertisment 33% din trafic, iar în cea de-a doua oră, la solicitarea Eurocontrol, în jur de 52% din traficul care trebuia să aibă loc orele 12,00 şi 13,00.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE