Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prezumtiva amantă a lui Corneliu Vadim Tudor face dezvăluiri de senzatie

Postat la: 21.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Amanta" Adelina Popovici a vorbit în direct despre relația ei cu Vadim Tudor. După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, presa a scris despre o posibilă idilă între avocata Adelina Popovici și acesta. Blonda a vorbit luni în cadrul emisiunii "La Măruță" despre relația lor.

Presupusa amantă a lui Corneliu Vadim Tudor a intrat în direct în cadrul emisiunii "La Măruță" și a comentat speculațiile făcute de către presă. Aceasta a negat cu vehemență zvonurile, spunând că nu a existat nimic mai mult decât o colaborare pe plan profesional între ea și politician. "Acele informații nu sunt conforme cu realitatea. Nu există nicio fărâmă de adevăr. Eu nu m-am plimbat niciodată în parc cu niciunul dintre clienții mei", a mărturisit succint Adelina Popovici.

"În imaginile publicate de presă nu s-a specificat faptul că am ieșit din restaurant până am mers la mașină. Nu a fost vorba de o plimbare", a mai adăugat aceasta. Într-un final, Măruță a conchis spunând că între politician și avocată nu a existat ceva mai mult decât o colaborare. "E bine că am lămurit acest lucru și că a fost vorba doar despre speculații de presă", a spus Măruță.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE