Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prim-vicepreşedintele PNL, Dan Motreanu, audiat de procurorii DNA

Postat la: 02.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prim-vicepreşedintele PNL si vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, Dan Motreanu, este astazi audiat la Directia Nationala Anticoruptie. Acesta este audiat în dosarul finanţării campaniei electorale a PNL Buzău din 2008, dosar în care sunt deja anchetaţi George Scutaru, fost lider al deputaţilor PNL şi fost consilier al lui Iohannis, şi Cristinel Bîgiu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău.

Deşi a declarat la intrarea în sediul DNA că a fost chemat în calitate de martor, potrivit unor surse judiciare, acesta are calitatea de suspect, fiind pus sub acuzare. Potrivit surselor, la DNA vor fi chemaţi în acest dosar şi alţi lideri ai PNL. Dan Motreanu provine din vechiul PNL, fiind unul dintre apropiaţii lui Crin Antonescu, trecut în vara anului trecut în tabăra lui Iohannis. La doar 45 de ani, liberalul este la al treilea mandat de deputat, fiind ales în judeţul Călăraşi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE