Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prima reacţie a lui Traian Băsescu în megascandalul violatorilor: "Sunt revoltat!"

Postat la: 20.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul preşedinte Traian Băsescu a avut, luni, o reacţie în megascandalul momentului: "Sunt revoltat!". Solicitat să-şi precizeze poziţia în ceea ce priveşte cazul celor şapte violatori din judeţul Vaslui care au scăpat de arestul preventiv, politicianul a declarat:

"Sunt revoltat! Oamenii ăia trebuiau arestaţi. Parchetele noastre arestează pe delaţiuni, dar pe umilirea definitivă, pentru toată viaţa, a unui copil, îi pun în libertate. Deci sunt revoltat, mai ales că eu am fost două legislaturi deputat de Vaslui".

Fostul şef de stat a precizat că a semnat petiţia online pentru arestarea celor şapte, adăugând: „Astfel de haite nu au ce căuta în societate. Ei nu au nimic de oameni". „Cum să violezi în modul ăsta? Orice viol este dezgustător şi profund antisocial, darămite un grup de nemernici care batjocoresc un copil şi sunt lăsaţi în libertate, că nu-s pericol public. E revoltător!" şi-a încheiat Băsescu reacţia acordată PSnews.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE