Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primarul Brașovului a fost eliberat

Postat la: 01.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul Braşovului, George Scripcaru, reţinut, luni, pentru abuz în serviciu şi luare de mită, a fost eliberat și va fi cercetat sub control judiciar.

Marţi seară, la ora 21.00, magistraţii Curţii de Apel Braşov au respins propunerea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă pentru 30 de zile a primarului Braşovului, George Scripcaru, precum şi a celorlalţi doi reţinuţi în acest dosar, fostul director al Hidroelectrica Mihai David şi Mariana Simina Costan, luând decizia ca toţi trei să fie cercetaţi sub control judiciar.

Primarul Braşovului a fost reţinut, luni, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Braşov, după aproape două ore de audieri, el fiind acuzat de abuz în serviciu şi luare de mită, după ce ar fi facilitat unor firme încheierea de contracte cu municipalitatea, o parte din banii obţinuţi în mod injust fiind utilizaţi, din dispoziţia sa, în campania pentru alegerile locale din 2012.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE