Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primele masuri in cazul celor sapte violatori din Vaslui

Postat la: 22.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primele masuri luate de autoritati in cazul celor sapte violatori din Vaslui. Ei sunt obligati de acum inainte sa se prezinte zilnic la politie. In tot acest timp, infractorii sunt incurajati de prieteni pe Facebook, mesajele primite de ei sunt de-a dreptul revoltatoare.

Pentru prima oara de cand a cazut victima celor sapte bestii, fata din Vaslui si-a povestit drama cumplita prin care trece. Ea vorbeste despre o razbunare a unui fost prieten cu care a refuzat relatiile intime. Fata merge acum la psiholog si tot ce isi doreste este afectiunea celor din jur.

Mama ei a povestit cum s-a schimbat viata familiei de la oribila fapta si cum a fost fiica ei umilita chiar si de profesori. Dupa ce a trecut prin momente de cosamr, fata a trebuit sa indure si prejudecatile celor din jur. Mama a povestit ca una dintre profesoare nu a avut intelegere fata de procesele la care copila trebuia sa fie prezenta si chiar a lasat-o corijenta. Eliberarea celor sapte atacatori si intoarcerea lor in sat a creat o mare neliniste.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE