Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PRO TV la un pas să vândă Studiourile Media Pro. Ce afacerist român le cumpără

Postat la: 10.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Una dintre cele mai mari tranzacții media ale ultimei perioade, vânzarea studiourilor Media Pro, se negociază chiar în aceste zile între reprezentanții Central European Media Enterprises, compania care deţine postul de televiziune PRO TV și omul de afaceri Bobby Păunescu care reprezintă un grup de oameni de afaceri americani.

Potrivit unor surse din interiorul Studiourilor Media pro, citate de paginademedia.ro, reprezentanții CME - Central European Media Enterprises au ajuns la un acord de principiu cu un parteneriat din care fac parte Bobby Păunescu și mai mulți oameni de afaceri americani.

Din grupul de afaceriști americani care plănuiesc cumpărarea Studiourilor din Buftea face parte și Film Finances, companie care se ocupă cu asigurarea producțiilor cinematografice independente, negocierile fiind purtate chiar de președintele companiei, Steven Ransohoff.

Familia Păunescu, din care face parte şi Bobby, fiul lui George Constantin Păunescu, ocupă locul 17 în Top 300 Capital, cu o avere de 240-260 milioane de euro, acumulată din activităţi de media, energie, producţie film, imobiliare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE