Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Procurorii au gasit persoana care le-a fotografiat pe Udrea si Bica la Paris

Postat la: 28.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In aceasta dimineata, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au demarat noua perchezitii in Bucuresti si Ploiesti, la seful departamentului de securitate al Apa Nova, Teodor Stelian. Acesta este suspectat de procurori ca se afla in spatele fotografiilor care au aparut in urma cu un an pe un blog anonim, in care apareau Elena Udrea si Alina Bica, la cumparaturi in Paris. Teodor Stelian ar fi calatorit la Paris cu acelasi avion cu care s-au deplasat Udrea si Bica.

Teodor Stelian va fi audiat astazi la DNA Ploiesti, in dosarul Apa Nova. Ulterior, dupa finalizarea perchezitiilor, acesta ar putea fi citat din nou, pentru explicatii in noua speta. Apa Nova Bucuresti avea un serviciu de securitate format din fosti lucratori ai serviciilor de informatii, prin intermediul caruia se efectuau filaje si interceptari. Potrivit unor surse judiciare, Stelian, care detine o firma de securitate, s-ar fi aflat in acelasi avion cu care fosta sefa a DIICOT Alina Bica a mers la Paris, unde a fost surprinsa impreuna cu fostul ministrul al Dezvoltarii Elena Udrea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE