Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Procurorii nu-l slăbesc pe mogulul România TV. Sebastian Ghiță, sub control judiciar și cu un nou sechestru

Postat la: 14.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce abia ieri patronul România TV scăpase de sechestrul pe avere în urma unei decizii a Înalte Curți, astăzi el a fost pus sub control judiciar și i s- reinstituit sechestrul într-un alt dosar.

Procurorii au dispus marți punerea în mișcare a acțiunii penale față de Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieștiului, și a deputatului Sebastian Ghiță, precum și sechestru asupra bunurilor celor doi în limita sumei de 3,5 milioane lei, în dosarul în care Ghiță este acuzat ca ar fi dat mită o casă.

De asemenea, procurorii au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile, fata de Sebastian Ghiță. Dacă va încălca obligațiile controlului judiciar, Sebastian Ghiță riscă arestul la domiciliu sau arestul preventiv.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție dispuseseră abia ieri, luni, ridicarea sechestrului pus de procurorii DNA pe averea deputatului Sebastian Ghiță, în dosarul în care acesta este urmărit penal pentru mai multe infracțiuni, printre care trafic de influență și spălare de bani.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE