Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Profetie Baba Vanga pentru 2016. E cutremurator cat de adevarat poate fi scenariul pentru Sfarsitul Europei

Postat la: 06.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, a făcut previziuni cutremurătoare despre anul 2016, dupa ce, de pilda, in anii anteriori a prevazut dezastrul de la Fukoshima, Primavara Araba, dar si invazia musulmana masiva din toamna lui 2015. In 2016 deja va fi vorba de o invazie a extremistilor islamisti.

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, a făcut previziuni cutremurătoare despre anul 2016: Europa se va confrunta cu atacuri chimice venite din partea "invadatorilor musulmani" şi se va afla la un moment de cotitură. Clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria ar fi prezis chiar înainte să moară, la vârsta de 85 de ani, că anul 2016 "va aduce o invazie a extremiştilor musulmani" asupra Europei.

Până la sfârşitul anului, continentul ar putea ajunge "la sfârşitul existenţei sale", a mai spus Baba Vanga. Mai concret, profeta cunoscută ca Nostradamus din Balcani le-ar fi spus apropiaţilor săi: "[Extremiştii] vor folosi un arsenal de arme chimice împotriva europenilor". Adepţii celebrei Baba Vanga spun că profeţiile acesteia s-au împlinit până acum în proporţie de peste 85%. Baba Vanga ar fi prevestit cu exactitate atacurile din 2001 asupra New York-ului, tsunamiul din Japonia din 2004 şi ascensiunea islamismului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE