Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PRONOSTICUL Elenei Udrea pentru VICTOR PONTA: "Îi mai dau doar câteva zile"

Postat la: 14.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a estimat, marți dimineață, că Victor Ponta nu va mai fi premier pentru mult timp, după ce s-a autosuspendat de la conducerea partidului.

"Nu înțeleg de ce a stat trei săptămâni plecat din țară, dacă s-a întors cu această soluție, de a-și da demisia din funcția de presedinte de partid, dar să rămână premier. Că are un consultant slab, că nu găsește niciodată soluțiile potrivite, e evident. Altfel, era președinte azi", a declarat Udrea, la plecarea de la Secția 2 de Poliție a Capitalei, unde s-a prezentat ca parte a măsurii controlului judiciar dispus în cazul său.

"Încearcă o salvare personală, așa cum a încercat mereu. Din păcate, ocupă un loc important în România și ar fi putut să facă mult mai mult pentru țară. El alege să se salveze pe el însuși. Îi mai dau câteva zile până va pierde și funcția de premier", a mai declarat deputatul PMP, potrivit ziare.com.

Victor Ponta a anunțat, duminică seară, pe Facebook, că se autosuspendă din funcția de președinte al PSD, rămânând simplu membru de partid și premier. Ponta a luat decizia cerută insistent de Opoziție, dar totuși neașteptată, din cauză că este cercetat penal de DNA.

De asemenea, luni dimineață, premierul a fost inculpat oficial de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție, în dosarul Turceni-Rovinari în care este implicat și senatorul PSD Dan Șova. În plus, anunță DNA, procurorii au instituit măsura asiguratorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ce aparțin inculpatului Victor Ponta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE