Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prostie și incompetență la Autoritatea Națională pentru Turism condusă de Anca Nedea Pavel

Postat la: 28.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe 27 septembrie 2016 s-a sarbatorit in intreaga lume- Ziua Mondiala a Turismului. Fiecare tara a marcat acest eveniment prin diverse manifestari cu tematica turistica, dar mai ales cu mesaje audio, video sau online pentru toti care lucreaza in industria turismului. In Romania, Ziua Mondiala a Turismului a fost ignorata total si marcata prin mutenie de catre entitatea care se ocupa de acest sector economic- Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT), condusa inca de catre Anca Nedea Pavel.

Din bun simt si respect pentru cei peste 160.000 de oameni care lucreaza in turismul romanesc, presedintele ANT- Anca Pavel Nedea trebuia sa transmita un mesaj, fie si de doua randuri, catre acestia. Despre interviuri, reportaje, dezbateri sau manifetstari care sa marcheze Ziua Mondiala a Turismului, nici nu poate fi vorba, nici macar in cele mai frumoase vise ale Samanthei de la ANT. Dar n-a facut-o, si acest aspect se poate vedea pe site-ul ANT, unde nu exista niciun cuvant despre faptul ca ieri a fost Ziua Mondiala a Turismului. De vreun comunicat nici poate fi vorba, ca deh e greu de compus, redactat si de transmis. In schimb, Anca Pavel Nedea se lauda ca „va modera discuțiile care aduc în atenție modele de bune practici și instrumente ce vin în ajutorul promovării și managementului destinațiilor turistice".

A uita, tu ANT, condusa de Anca Nedea Pavel- entitatea numarul unu a turismului romanesc, ca azi, adica ieri-27 septembrie, este Ziua mondiala Turismului este ca si cum ti-ai uita ziua de nastere. Insa, asta e realitatea actuala la ANT, adica offline, mai ales dupa ce in aceasta vara a cheltuit o caruta de bani pentru organizarea la Bucuresti a Conferintei OMT ca sa promoveze Romania si, totodata, sa se faca cat de cat cunoscuta Samantha turismului romanesc. Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! Va mai fi si la anul , in 2017, Ziua Mondiala a Turismului!

Trebuie precizat ca Ziua Mondială a Turismului - 27 Septembrie - a fost instituita în anul 1979 de către Organizația Mondială a Turismului (UNWTO, care este entitatea de profil a Organizației Națiunilor Unite) în amintirea adoptării, în această zi, în 1970, a Statutului UNWTO. În 2016, tema Zilei Mondiale a Turismului a fost „turism pentru toți", în sensul accesibilității universale, pentru că turismul ar trebui să fie accesibil tuturor categoriilor de oameni, inclusiv cei săraci, cei cu dizabilități motorii permanente sau temporare, familiile cu copii mici, persoanele de vârsta înaintată sau cu venituri reduse, pentru a putea beneficia de importantele servicii recreative, informative, culturale și sociale pe care turismul le oferă omului.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE