Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Protejata lui Dragnea, Viorica Dăncilă, a ajuns sefa Organizaţiei Femeilor Social Democrate

Postat la: 06.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Europarlamentarul Viorica Dăncilă a fost ales duminică preşedinte al Organizaţiei FemeilorSocial-Democrate (OFSD). În cadrul Conferinţei naţionale a OFSD, a fost adoptată o rezoluţie prin care femeile social-democrate îşi arată susţinerea faţă de candidatura lui Liviu Dragnea la şefia partidului.

Insa, ceea ce se stie mai putin este faptul ca Viorica Dancila este apropiata de familia lui Liviu Dragnea, fapt pentru care a si ajuns europarlamentar PSD. "Femeile social-democrate susţin aceasta candidatură, fiind convinse că Dragnea are forţa şi capacitatea necesare de a conduce partidul, astfel încât anul 2016 să fie unul al victoriei atât la alegerile locale, cât şi la cele parlamentare", a spus Viorica Dăncilă.

Aceasta a menţionat ca alegerea ei la conducerea OFSD o onorează, dar o şi obligă. Aceasta a anunțat că a propus ocotă de minimum 30% femei pe listele de candidați pentru alegerile din 2016, adăugând că obiectivul OFSD este susținut de conducerea partidului. "Ampropus cota de femei pe listele de candidați în 2016. Și mă bucur foarte mult că actuala conducere a PSD susține acest obiectiv esențial al OFSD.

Este datoria noastră, a OFSD, să-și asume această responsabilitate în anulelectoral ce urmează, pentru că avem toate resursele necesare să-i facem pecolegii noștri mândri de noi", a declarat Viorica Dăncilă. Totodată, ea a subliniat că printre obiectivele pe care OFSD le are în vedere pentru perioada următoare se află o prezență constantă în dezbaterile publice, promovarea acțiunilor inclusiv printr-o utilizare cât mai intensivă a Internetului, astfel încât mesajul transmis să ajungă "la toate categoriile de femei din România", dar și dialogul cu categorii de public ''dinamice''.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE