Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Protejata lui Mazăre a plecat de la Autoritatea Naţională pentru Turism

Postat la: 27.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mirela Matichescu, protejata lui Radu Mazare, a anuntat astazi ca a demisionat din funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Turism (ANT) pe care o ocupa din februarie 2012, iar din luna mai 2015 a asigurat interimatul la conducerea institutiei pana in urma cu vreo la trei săptămâni cand Anca Nedea-Pavel a fost numită președinte al autoritatii.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, pupila lui Mazare a fost convinsa de catre anumite perdonaje din randul PSD ca ar fi mai bine sa demisioneze inainte de a fi demisa de catre premierul Victor Ponta. Oricum prin demisia de azi, Mirela Matichescu nu este exonerata de ingineriile si aranjamentele pe care le-a regizat cat timp a fost vicepresedinte ANT, iar faptul ca a pierdut fonduri europene de circa 20.000.000 de euro pentru promovarea turismului romanesc peste hotare nu va ramane fara urmari penale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE