Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Protejatul Graţielei Gavrilescu, audiat la DNA în dosarul cumnatului lui Ponta

Postat la: 10.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Directorul general al Hidro Prahova, Adrian Semcu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova in perioada 2008-2012, cand presedinte era tot Mircea Cosma, a ajuns astazi la sediul DNA Ploieşti.

In cursul acestei zile vor au loc mai multe audieri privind modul în care a fost încredinţată licitaţia pentru proiectul de reabilitare sisteme de apă şi canalizare în Prahova. În dosarul Hidro Prahova sunt cercetate penal mai multe persoane din administraţia judeţeană, dar şi Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

În cazul lui Herţanu este vorba de constituire de grup infracţional şi spălare bani iar în cazul deputaţilor Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma, precum şi a preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma, este vorba de sprijinirea unui grup infracţional. Trebuie precizat ca Adrian Semcu a fost numit director general al Hidro Prahova de catre consilierii judeteni liberali, cu sprijinul unora de la PSD, la cateva saptamanii dupa izbucnirea scandalului in care este implicat cumnatul premierului Victor Ponta. In plus, Semcu este un apropiat al ministrului mediului, apelor si padurilor, Gratiela Gavrilescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE