Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Puscarias gasit vinovat de INSELACIUNE dupa ce a pus in practica metoda Accidentul

Postat la: 20.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Desi au fost intens mediatizate cazurile de inselatorie prin metoda Accidentul, escrocii continua sa faca victime. Si din pacate, de cele mai multe ori, batranii cad cel mai des victime escrocilor.

Un tanar gasit vinovat de inselaciune prin metoda "accidentul", va sta dupa gratii aproape 25 de ani. Barbatul din Suceava a inselat mai multe persoane in timp ce executa o pedeapsa de 20 de ani, pentru omor. Tanarul a fost condamnat prima data pentru ca si-a ucis fosta iubita, in varsta de 18 ani.

"Zice, e rau nepoata, e rau. Dar, zice, ai bani? Zic, am acum, ce sa fac. Cati bani ai? Zic, am patru milioane. Aaa, pai mai trebuie, mamaie, mai trebuie. Am iesit la poarta, am pus banii intr-o punga. Cand m-am dus la poarta erau doua fete la poarta. Banii mei stransi cu sudoare la munca. Aduceti-mi banii inapoi, ca eu sunt vai de capul meu, sunt nenorocita complet. Aduceti-mi banii, maica, ca nu mai sunt buna de nimic", a povestit o batrana inselata.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE