Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












RADET in colaps: Capitala rămâne fără căldură şi apă caldă după ce Romgaz a sistat furnizarea gazelor naturale

Postat la: 06.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Capitala ar putea rămâne fără apă caldă şi căldură, după ce Romgaz a comunicat ELCEN că sistează furnizarea gazelor naturale, începând de vineri, ora 12.00, informează, vineri, Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti.

Primarul interimar al Capitalei, Ștefănel Marin, a anunţat că problema furnizării căldurii şi apei calde este rezolvată momentan, dar numai pentru 15 zile maximun, după ce, împreună cu ministrul Energiei, a convenit alocarea subvenţiei pentru decembrie şi plata banilor către Romgaz, sumă care ar ajunge pentru două săptămâni.

Ştefănel Marin a spus că a semnat actele pentru alocarea subvenţiei pe decembrie, de 80 de milioane lei, în luna noiembrie, cu aceşti bani urmând să fie plătită datoria ELCEN către Romgaz. Primarul interimar a precizat, într-o intervenţie la un post de televiziune, că această suma ar ajunge pentru două săptămâni, după care trebuie luată o decizie, deoarece nu mai sunt alţi bani în buget pentru subvenţii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE