Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Radu Beligan a fost internat de urgenta in spital

Postat la: 20.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actorul Radu Beligan a fost internat de urgenta la Spitalul Elias din Bucuresti, unde a fost supus unei interventii usoare. Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a fost adus de urgenta la spital, iar medicii au constatat ca are o infectie urinara, maestrul suferind o usoara interventie. Medicii au decis ca actorul sa mai stea o perioada in spital, pentru a-i administra tratamentul de care are nevoie.

De asemenea, staff-ul lui Radu Beligan a decis amanarea unui spectacol care ar fi trebuit sa aiba loc saptamana aceasta. Acum spectacolele au fost reluate, primul fiind programat pentru 27 noiembrie, la Sinaia. "Maestrul a suferit o mica interventie. A fost mai mult o sperietura dat fiind si varsta dansului, tocmai de aceea s-a decis si amanarea spectacolului. A avut o infectie urinara si a fost tratat la Spitalul Elias. Acum este bine, iar spectacolele au fost reluate. Pe 27 noiembrie joaca la Sinaia", a declarat o persoana din echipa maestrului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE