Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Radu Mazăre: „E extraordinar de scump să suni de la Beciul Domnesc, este tarif internaţional"

Postat la: 26.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul edil al Constanţei, Radu Ştefan Mazăre, a fost eliberat, miercuri, din arestul poliţiei Capitalei, după mai bine de două luni de arest. Insa, nu a mers imediat la Constanţa, pentru că ieri dimineaţă s-a prezentat, din nou, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde magistraţii au dezbătut o nouă cerere a procurorilor DNA de arestare preventivă a acestuia.

In perioada urmatoare, urmează ca judecătorii să se pronunţe cu privire la cererea DNA, însă, până atunci, fostul edil se bucură de libertate. Ajuns în Constanţa, primarul demisionar a facut si câteva dezvăluiri şi despre condiţiile din arest, adica de la Beciul Domnesc, asa cum el a botezat arestul de la Politia Capitalei.

„E extraordinar de scump să suni de acolo, este tarif internaţional. Eu nu mă plâng, dar să vezi oameni... câteva cuvinte...2 euro. Nu-i normal. Era cald acolo, n-ai cum să deschizi geamul, că sunt gratiile, am făcut cerere să scot geamul. O săptămână le-a luat să aprobe cererea. În cazul unui coleg, o lună le-a luat să-i aprobe cererea pentru a merge la stomatolog", a precizat Radu Mazare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE