Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rapsodul Ducu Bertzi a fost audiat de procurori in dosarul "Radio"

Postat la: 21.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ducu Bertzi a fost audiat luni dimineata la sediul IGPR, dupa ce procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 au inceput o ancheta in cazul Societatii Romane de Radiodifuziune.

In acest dosar, procurorii au ridicat mai multe semne de intrebare asupra modului in care banii publici ai radiodifuziunii de stat au fost chletuiti pe excursii si deplasari de lux. Procurorii au descins joi dimineata la sediul Radio Romania, alaturi de ofiteri de politie judiciara, intr-o ancheta privind posibile fapte de abuz in serviciu.

11 persoane cu functii de conducere din cadrul Societatii Romane de Radiodifuziune sunt cercetate in acest caz, fiind suspectate de abuz in serviciu. Alaturi de Ducu Bertzi, la auderi vor mai ajunge Demeter Andras Istvan, Fugaru Mirela-Ioana, Voicu Mihai, Olaru Stejarel-Nicolae, Mosneag Doina si alte 5 persoane cu functii de conducere al caror nume inca nu a fost dat publicitatii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE