Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rareș Bogdan, reacție dură după întoarcerea lui Ponta. Ce explicații trebuie să dea premierul

Postat la: 08.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Realizatorul Realitatea Tv, Rareș Bogdan, a avut o reacție dură față de întoarcerea lui Victor Ponta în țară, precizând că nu poate reveni după 26 de zile, ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să spună "hai să continuăm". Realizatorul a mai precizat că dacă Ponta nu va răspunde întrebărilor, românii vor fi luați de proști."

"Lucrurile sunt cât se poate de clare. Este o modă la nivel modial, se numesc lumbersexuali. Lumbersexualii sunt cei care poartă o barbă de călugări sau de luptatori jihadisti, dacă vreți, e mai de actualitate, așa. El pare că vrea să fie ceva între George Clooney și luptătorii jihadiști, că tot s-a întors de la prietenul său Erdogan. Mi se pare ridicol să nu îl intrebe nimeni... Domle, domnul Kerry a mers în cârje, după 10 zile de la operație. Dumneata ai lipsit 26 de zile și vii a 27-a zi să îți preiei atribuțiile, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Eu nu cred că suntem o țară de babuini, de bananieri, să nu îl intrebe nimeni: "De ce ai mers la Baku, de ce ai zburat cu Erdogan, de ce te-ai operat în Turcia, de ce te-ai dus si în Antalya, ce și-a recomandat să faci asta?" Dacă nu răspunde la aceste întrebări, atunci noi toți putem fi luați de proști și România este o moșie a sa", a spus Rareș Bogdan la Realitatea Tv.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE