Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rares Bogdan: Cat de barbat sunteti, domnule Basescu?

Postat la: 23.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscutul realizator al emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, Rares Bogdan, a postat pe pagina sa de facebook un text provocator la adresa fostului presedinte, Traian Basescu. In cele ce urmeaza redam integral opinia jurnalistului:

Mai bine o andrea în cap, băgată încet, o schijă sub unghie sau un spitz în cur. Cred că doare mai puţin, domnule Băsescu! Mărturisesc: exagerez, mă ia valul, vorbesc uneori prostii, uneori trivial, ca orice om, că nu sunt semizeu, dar esenţa rămâne: ce trăiesc acum oamenii care v-au votat, care (ştiu eu unii) ar fi murit pentru dumneavoastră doar dacă ridicaţi vreo sprânceană, este greu de descris. Dacă mă gândesc mai bine, nu doresc să trăiesc nici măcar un minut în pielea unui "captiv" băsist. Cum eu nu v-am simpatizat niciodată si dovada imi stau textele scrise din 2005 pana acum nu prea pot sa imi dau seama ce simt oamenii aia. Dar încerc pentru ca stiu ca au fost si au ramas de buna credinta in marea lor majoritate. Nu doriţi să o faceţi totusi dumneavoastră, domnule Băsescu? Sa incercati sa empatizați cu ei? Mă îndoiesc. Lup de mare - lup de mare, dar asemenea durere nu poate simţi nici măcar căpitanul "Biruinţei".

Dacă ceea ce spun acolo procurorii e real, şi bani de-ai statului au fost folosiţi ilegal ca să fiţi reales, nava dumneavoastră, domnule Băsescu, e o biată balenieră cu vâsle, care a facut 10 ani braconaj in Apele Teritoriale ale Romanilor de buna credinta. Ştiu că nu trebuie nimeni să-şi demonstreze nevinovăţia, ştiinţa dreptului presupune ca sarcina probei revine procurorilor, dar dacă sunteţi isteţ, şi habar nu aţi avut, faceţi, domnule Băsescu, aşa: organizaţi o conferinţă de presă şi n-o încheiaţi până când nu aţi răspuns la toate întrebările, fie că vin din Singapore, Ţara de Foc, Radauti sau Lehliu-Gară. Ce spuneţi? Şi-aşa ameninţaţi mereu, mai voalat, mai cu toţi dinţii, că dacă începeţi să dezvăluiți bateţi tot în emotivitate. Ca atunci, când cu răpirea jurnaliştilor. Mai știți? Atunci m-ați prostit pentru cateva saptamâni pana si pe mine care v-am considerat un șarlatan abil dar înfiorător de grobian întotdeauna. Documentat, simplu, fără echivoc, povestiţi cum v-au făcut "structur'le", după ce le-aţi bătut în cuie. Dar ce credeaţi, că băieţii ăia şi fetele sărută inelul cu ochii închişi? Da ce, sunteţi mama lor? Sau Dumnezeul lor?

Puteţi spune cum denunţătorii sunt ca băieţii-scriitori din restul dosarelor doamnei Udrea, cărora cine ştie câtă sare li s-a pus pe coadă, iar acuma cântă ca Pavarotti. Sau că fetele, acuzatele, au fost folosite de nişte indivizi fără mamă, fără tată, pe care i-au născut mătuşile lor, iar ele, de bună credinţă, au picat într-o plasă bine ticluită. Dar, mai ştiţi, vă puteţi disculpa - DA, PRICEP CĂ NIMENI NU VĂ ACUZĂ DE NIMIC, ÎNCĂ...... MAI ÎNTÂI TREBUIE SĂ FIŢI CHEMAT CA MARTOR, NU? - spunând că Elena şi Ioana au vrut să vă facă o bucurie, să fiţi ales din nou, şi au încălcat legea. Veti da vina pe ele? Asa cum i-ati executat pe toți cei ce v-au stat alături? Ioana se va scoate spunand ca a fost indragostita, va colabora, înregistrări nu există probabil, sunt doar denunţuri, oricum urat denunțul lui Giovanotto ala, adica stai cu Domnița in pat si dupa asta faci pe Maica Tereza si Călugărul Vasile la un loc .... Ce om urat!!! Dar parca mai sunt si transferuri bancare, pe care le-a făcut fără intenţie, prezentându-i-se nişte acte false, mai ştiu eu - scapă cu 2 ani, face 8 luni, ca Năstase. Ca Adrian Nastase la a doua chemare. Iar Elena, teoloaga, se va constata ca până la condamnare va fi la vreo Sfânta Manastire si ispășește la locul de munca. Desigur că avea discernământ atunci, în 2009, dar cu teologia asta mai ştii unde-i poate pleca mintea? Nu toţi rezistă aflând că Dumnezeu iartă tot, chiar şi atât de multele porcării. Sau, domnule Băsescu, explicaţi care este miza. Băbeşte: eu Băsescu, deranjez interesul x, pentru că y, pentru că z. Dar nu poveşti! Fapte! Probe!

... Şi eu nu am prea mare imaginaţie la ora asta. Dar dumneavoastră, domnule Băsescu, dacă trăiaţi pe vremea lui Andersen, ăla murea în mizerie. Haideţi, cât de bărbat sunteţi? Puteţi trăi o oră în pielea milioanelor de români care v-au votat crezând că sunteţi Luceafărul, de Mihai Eminescu? Sau sunteţi doar un maimuţoi bătrân, şmecher şi pervers, inventatorul pokerului şi al şantajului fin, cum pare că faceţi mereu? Șarlatan sau inca unul învins de același si același Sistem ce va face pe toți dându-va impresia ca la un moment dat il controlați....
Sa fie minciuni, domnule Băsescu? Stiti asta ar merita doar acei români minunaţi care au crezut, ca nişte copii, în Moş Crăciun. Ştiţi cum reacţionează un copil de 9 ani când află că nu există? Plânge, domnule Băsescu! Ei bine, aşa plânge acum inima multor români de bună credinţă care au crezut si unii se pare pe aici pe Facebook si prin Sondaje, pana si in cele ale lui Pieleanu ca inca mai cred in Mitul Marinarului Salvator. Asa sunt romanii sărmanii, ei tot caută Salvatori, Izbavitori, Tatuci si in realitate dau de ticăloși, șarlatani sau Învinși.

Deci: cât de bărbat sunteţi? Hai, la război! Sau din nou sunteți doar un șarlatan ce amenință si nu are in realitate nimic in cartile alea care nu sunt ale lui Mircea Cărtărescu.....adica intre cartea pe care o citeați si la prima si la a doua campanie electorala. Adica si la aia cu alegerile pe bune si la aia unde câștigător v-au desemnat Serviciile noastre si partenerii strategici. Va voi urmări cu interes, in corzi erati bun odata.... dar vremea a trecut. Sau poate nu? Cand vreți sa vorbiți si altceva decât bârfele de budoar de pana acum sunt poate dispus sa stam de vorba in fata Natiunii. Doar daca aveți si altceva de spus decât textele răsuflate, glumițele penibile, victimizarea grețoasă si atacurile grobiene la persoana de pana acum..... Succes. Aveți nevoie mai mult ca in 2009 si 2012 la un loc. Acum e cu fier. Cu fier a naibii de rece. Va voi urmări cu atenție.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE