Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












RDS RCS pregătește o nouă televiziune concurentă cu PRO TV și Antena 1

Postat la: 01.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce a intrat pe piață cu televiziuni de nișă, miliardarul Zoltan Teszari vrea să lanseze un nou post care să concureze direct cu cele mai importante televiziuni generaliste, PRO TV și Antena 1. Din primele informații postul se va numi Digi One și va începe să emită din toamna acestui an.

Potrivit unor surse media, discretul miliardar Zoltan Teszari vrea să realizeze de la zero o televiziune de top care să completeze portofoliul media al companiei telecom. În acest sens, compania ar fi găsit deja un sediu cu o suprafață de 3.000 de metri pătrați și a început amenajarea acestuia.
Televiziunea s-ar numi Digi One şi va avea în grilă program de ştiri, filme care deja sunt achiziţionate prin Digi Film şi show-uri TV, urmând a se demara în viitorul apropiat castinguri pentru acest gen de emisiuni, scrie reportervirtual.ro.
Postul TV ar urma să apară fie în toamnă, lunile septembrie-octombrie, fie în primăvara anului viitor, urmând să emită HD.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE