Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












RDS&RCS vrea să cumpere PRO TV şi Acasă TV. În ce stadiu sunt negocierile

Postat la: 28.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Compania RDS&RCS, cel mai mare operator de pe piața telecomunicațiilor din România intenționează să achiziționeze un post de televiziune generalist, iar opțiunea numărul unu pentru Zoltan Teszari ar fi Acasă TV deţinut de americanii de la CME. Aceștia vor însă să vândă Acasă TV la pachet cu PRO TV.

Cătălin Tolontan scrie pe blogul său, tolo.ro, că a discutat cu persoane apropiate negocierilor, iar aceștia spus că tentativele RDS& RCS sunt cât se poate de serioase, iar negocierile într-un stadiu destul de avansat, dar achiziţionarea PRO TV presupune o sumă foarte mare de bani, iar pentru acest lucru este necesar un credit bancar.

"În secret însă, cabaliştii discută achiziționarea postului Acasă TV, cel de-al doilea canal ca audiență deținut în România de americanii de la CME. <<Tratativele sînt serioase, problema e că CME ar vrea să își vîndă toate operațiunile din România, inclusiv perla coroanei: ProTV>>, a descris o sursă bine informată punctul în care au ajuns negocierile.

"Condiția Nu-dăm-Acasă-fără-ProTV ar însemna ca toată tranzacția să ajungă la o sumă enormă, care ar depăși ceea ce și-a propus să ofere Zoltan Teszari", a precizat aceeași sursă. "Oricum, acesta e genul de achiziție care trebuie finanțată de bănci, așa că lucrurile mai durează", a conchis omul", scrie Tolontan.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE