Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Regina Elisabeta a II a murit - gafa uriașă făcută de o jurnalistă BBC

Postat la: 04.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Întreaga lume a fost, miercuri, în stare de șoc după ce mai multe publicații au preluat postările unei jurnaliste de la BBC, în care aceasta spunea că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este internată la spital și apoi că aceasta a încetat din viață.

Inițial pe contul jurnalistei Ahmen Khawaja a apărut mesajul "Breaking: Regina Elisabeta este internata la spitalul King Edward 7th in Londra. Declaraţii in scurt timp: BBC World". Apoi, pe acelaşi cont a apărut următoarea informaţie: "Regina Elizabeth (sic!) a murit", arata Daily Mail.
La scurt timp după publicarea mesajelor care au făcut înconjurul lumii, jurnalista a ieșit public și a anunțat că totul a fost o greșeală, aceasta susținea că și-a lăsat telefonul nesupravegheat și cineva a umblat la el.

Înainte ca jurnalista să apuce să își ceară scuze și să anunțe că totul a fost o greșeală, o serie de publicații, dintre care unele de renume, au apucat să preia informația. Astfel că NBC a scris că regina a murit și CNN și Bild că este internată în spital.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE