Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Regizorul Tudor Giurgiu s-a autodenuntat. Ce-a facut si ce reclama!

Postat la: 24.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscutul regizor Tudor Giurgiu a postat pe pagina sa de Facebook un autodenunt. Cu toate ca se considera vinovat, el este revoltat de reactia politistilor care au constatat fapta sa, sanctionabila din punct de vedere legal.

"Autodenunt. Azi mergeam cu masina dinspre Pantelimon spre Tei, Bucuresti, pe Strada Doamna Ghica inspre Colentina. Ma grabeam. Masini ff putine. Pod. Am bagat viteza, waze-ul mi-a zis ca e police ahead dar am zis ei si ce poate au plecat sau nu mai sunt, coborire pod, viteza mai mare (firesc nu?) si fix la capatul podului vad masina cu 2 politisti trasa pe dreapta. Au inceput sa noteze in carnetel. OK, vina mea, nu discutam. O sa ma arda rau. Dar vin sa intreb in ce tara/oras european sau mondial se mai practica ciupeala asta de prost gust pe care o face Politia Rutiera? Calatoresc mult si jur ca n-am mai vazut asta pe nicaieri. Poate in Sofia, dar s-au mai trezit si ei. Pe bune ca sunt probleme grave de trafic in Bucuresti, se poate face preventie, aportul Politiei poate fi unul important in fluidizarea circulatiei. Dar nu, ei stau la ceas de seara la caldurica in masina sa ne arda pe noi astia care indraznim sa coborim un pod cu 80 pe ora in conditii de trafic inexistent. Nu il cunosc pe domnu' Godina dar cred ca doar el ma poate lamuri care-i planul, strategia. Le spun sefii sa faca asta? E parte a unei mari gindiri de potolire a soferilor vitezomani? Pe bune, dragi politisti, sunteti penibili. Ridicoli. V-as scoate din toate masinile alea unde v-ati obisnuit sa stati ascunsi, repet in conditii de trafic urban inexistent si nu la ore de virf, si v-as trimite in intersectiile unde chiar e nevoie de voi. Mosteniti niste reflexe comuniste timpite. Si sa stiti ca miine o sa cobor podul la fel.", a scris Tudor Giurgiu pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE