Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Relu Fenechiu, urmărit penal pentru trafic de influenţă în formă continuată şi spălarea banilor

Postat la: 24.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ion Krech, fost director IT în Ministerul Justiţiei, a fost reţinut joi după-amiază de procurorii DNA Ploieşti într-un dosar în care este acuzat de luare de mită. Ion Krech, care a fost audiat timp de mai multe ore de procurorii anticorupţie, a fost scos încătuşat din sediul DNA, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Surse apropiate anchetei au declarat că Ionuţ Krech ar fi primit drept mită câteva sute de mii de euro pentru a înlesni acordarea unui contract derulat de Ministerul Justiţiei către o firmă din domeniul IT. În prezent, Krech ocupă o funcţie de execuţie în cadrul Direcţiei de implementare Proiecte cu finanţare de la Banca Mondială din Ministerul Justiţiei.

În acelaşi dosar, Relu Fenechiu a fost pus sub urmărire penală pentru trafic de influenţă în formă continuată şi spălarea banilor. Procurorii spun că în perioada 2012-2014 Fenechiu, în calitate de deputat, a pretins şi primit de la o firmă de software un procentaj de 15% din valoarea două contracte promovate de Ministerul Justiţiei şi de o societate farmaceutică cu acţionar majoritar Ministerul Sănătăţii, banii fiind primiţi pentru sprijinul promis şi acordat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE