Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Responsabili cu "spionajul" de la Apa Nova, audiaţi de DNA

Postat la: 06.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astăzi vor continua, la sediul DNA Ploieşti, audierile în dosarul Apa Nova Bucureşti. Ieri au dat declaraţii mai multe persoane cu funcţii de conducere în companie, dar şi un lider de sindicat, astăzi sunt aşteptaţi de procurori angajaţii responsabili cu "spionajul". Surse judiciare susţin că procurorii de la DNA Ploieşti au descoperit că Apa Nova Bucureşti avea un serviciu de spionaj care făcea filaje şi interceptări pentru şefii companiei.

În acest fel, spun anchetatorii, ei voiau să se asigure că angajaţii companiei nu vor divulga ilegalităţile comise. Între timp a început şedinţa de judecată prin care procurorii cer arestarea lui Costin Berevoianu, Vlad Moisescu şi Ovidiu Semenescu. În referatul DNA se arată că şefii APA NOVA înfiinţaseră la nivelul companiei un serviciu de securitate format din foşti lucrători ai serviciilor de informaţii. Scopul structurii ar fi fost acela să îi fileze pe angajaţii firmei pentru a se asigura că nu vor dezvălui neregulile din interior.

Procurorii au şi ei la dosar interceptări din care reiese dispreţul fostului şef al companiei, Costin Berevoianu, faţă de interesul şi siguranţa populaţiei.
Costin Berevoianu, Vlad Moisescu şi Ovidiu Semenescu sunt acuzaţi că ar fi umflat în interes propriu valoarea contractelor de apă şi canal cu primăriile. Faptele ar fi fost comise între 2008 şi 2015.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE