Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Retea de minori care fura rufe puse la uscat, prinsa de politisti

Postat la: 29.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O patrula din cadrul Sectiei de Politie Burdujeni aflata in exercitarea sarcinilor de serviciu, a identificat, in noaptea de marti spre miercuri, in zona strazii Gheorghe Doja, trei tineri avand asupra lor un bagaj voluminos si un comportament suspect, fapt pentru care s-a procedat la legitimarea acestora, identificati ca fiind doi minori de 15 si 14 ani din judetul Botosani si unul de 14 ani din municipiul Vatra Dornei.

In urma controlului bagajului, politistii au constatat faptul ca, in interiorul acestuia se aflau mai multe obiecte de imbracaminte, despre care cei trei au recunoscut ca le-au furat de pe sarmele pentru uscat rufe, aflate la parterul a trei blocuri, dar nu pot preciza locatia exacta, intrucat nu cunosc zona, prejudiciul fiind de circa 200 lei. Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, dosarul penal urmand a fi solutionat procedural.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE