Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reţinută în timp ce încerca să le vândă unor poliţişti jumătate de kilogram de heroină

Postat la: 18.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie care încerca să comercializeze o jumătate de kilogram de heroină a fost reţinută marţi dimineaţă de procurorii DIICOT. Aceştia i-au organizat un flagrant tinerei de 32 de ani din Capitală, care va fi prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

Femeia a fost prinsă în momentul în care încerca să comercializeze 500 de grame de heroină contra sumei de 11.000 de euro. În urma percheziţiei domiciliare anchetatorii au mai descoperit un kilogram de heroină în valoare totală de 55.000 de euro. „Cea în cauză a fost condusă sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Bucureşti, unde s-a dispus reţinerea preventivă pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere şi distribuire de droguri de mare risc, urmând ca astăzi, 18 august, să fie prezentată Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă", se mai arată în comunicat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE