Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Revolta de la Directia de Permise! Cozile se intind pe sute de metri

Postat la: 25.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aproximativ 300 de oameni asteapta din nou, astazi dimineata, la cozi la sediul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Pipera, coada intinzandu-se pe o distanta de 30-40 de metri, dupa ce joi la pranz ajunsesera la cateva sute de metri.

Scandal urias, in aceasta dimineata. Sunt cozi mari la Inmatriculari. Oamenii au venit si vineri inainte ca programul sa inceapa. Autoritatile au fost chemate sa dea explicatii de urgenta, Ministrul i-a chemat la discutii pe prefecti, dar fara sa fie vreo schimbare pana acum. "Asteptam afara in frig si o sa mai asteptam si inauntru la ghiseu. Parerea mea este ca sunt prea putine ghisee, prea putini angajati pentru cati oameni vin aici zilnic", a declarat un barbat.

Odata ajunsi inauntru, oamenii au inceput sa se certe in fata ghiseelor pe listele cu nume pe care le-au pregatit dinainte, ca sa se asigure ca prind un loc la ghiseu. Si cozile de joi s-au intins pe sute de metri.

Ministrul de Interne, Dragos Tudorache, a declarat ca i-a chemat astazi, la sediul Ministerului de Interne, la discutii pe prefectul de Bucuresti, Paul Nicolae Petrovan, si pe cel de Ilfov, Adrian Petcu, dar si pe cei din conducerea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), pentru o sedinta astfel incat sa fie gasite solutii imediate pentru situatia de la directie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE