Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Robert Cazanciuc: "Este nevoie de 10.000 de locuri in penitenciare"

Postat la: 26.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a anunţat recent, la Ploiesti, că au fost demarate studiile de prefezabilitate pentru a transforma o unitate militară într-un penitenciar, de aproximativ 1.000 de locuri.

Locaţia aleasă este comuna Berceni aflata in apropierea Ploiestilui, unde este o fostă unitate militară „Este o încercare de a duce condiţiile din penitenciare dacă nu la standarde europene, măcar la condiţii decente", a susţinut Cazanciuc, care a declarat că un proiect asemănător va fi realizat în apropiere de Caracal. „Nevoia este undeva la 10.000 de locuri. Dar este un pas destul de important pe care dorim să-l facem încă de anul acesta", a menţionat ministrul Justiţiei.

„Din perspectiva noastră sunt cel puţin patru penitenciare care sunt pe o listă de priorităţi pentru a fi închise şi relocate. Indiferent cât de mult am încerca să investim în penitenciarele aflate în centrul unui oraş, practic este imposibil să asiguri condiţiile moderne. Ploieştiul are un penitenciar construit în jurul anilor 1900, care nu corespunde nevoilor zilelor noastre, standardelor europene în materie", a explicat Robert Cazanciuc, ministrul Justiţie de ce este necesar să fie construit un nou penitenciar în Prahova.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE