Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Robert Cazanciuc, lamuriri despre trecerea de la PSD la UNPR

Postat la: 01.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, inca isi negociaza trecerea de la PSD la UNPR, cu premierul interimar si presedinte al formatiunii, Gabriel Oprea. "Am avut discutii cu domnul vicepremier Oprea, dar ele sunt inca intr-o faza incipienta", a spus Cazanciuc, citat de Digi 24.

Pe 10 iunie, au aparut informatii pe surse potrivit carora UNPR urma sa preia Ministerul Justitiei, in ministrul Robert Cazanciuc sa treaca astfel de la social-democrati la progresisti. Ulterior, pe 11 iunie, Gabriel Oprea a precizat ca exista doar discutii cu Cazanciuc si ca nu a fost semnat nimic oficial cu UNPR.

Robert Cazanciuc s-a inscris in PSD in februarie 2014, la filiala Prahova, invitat fiind de presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, cercetat pentru fapte de coruptie, alaturi de fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma.

Procurorul Robert Cazanciuc a fost propus de premierul Victor Ponta ca ministru al Justitiei in aprilie 2013. El a fost mai intai purtatorul de cuvant al Parchetului General, iar in perioada 2001-2004 a facut parte din conducerea Corpului de Control al premierului de atunci Adrian Nastase. Ulterior a mai ocupat functia de secretar general al MAE.

Cazanciuc a fost coleg de promotie la Facultatea de Drept cu Victor Ponta, si apoi coleg in cadrul Parchetului de pe langa ICCJ. El este casatorit cu o verisoara a premierului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE