Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Robert Negoiţă joacă cu liberalii în Consiliul General al Municipiului Bucureşti

Postat la: 25.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, numit in aceasta functie pe 15 septembrie, a fost demis ieri de majoritatea PNL-PSD din Consiliul General al Municipiului Bucuresti cu 37 de voturi pentru din 44 consilieri prezenti.

Dan Darabont, viceprimar si consilier general PSD a declarat ca decizia de schimbare din functie a lui Stefanel Dan Marin nu are legatura cu interesul bucurestenilor, scos la inaintare de PNL.

"Vad ca PNL merge pe principiul eu te-am facut, eu te omor, nu stiu daca este o atitudine corecta, nu cred ca are legatura cu interesul bucurestenilor. Vrem sa fim consecventi fiindca nu vrem sa fim acuzati ca din cauza noastra nu functioneaza Bucurestiul. Din punctul meu de vedere este o dovada de mare iresponsabilitate ca PNL sa vina dupa 2 luni si sa isi schimbe candidatul PNL, fiindca a fost candidatul lor", a declarat Dan Darabont.

Cu toate acestea, PSD a votat pentru demiterea lui Stefanel Dan Marin. Insa, ceea ce nu spune Darabont este faptul ca lidrerul PSD Bucuresti, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost cel care le-a cerut consilierilor generali de la PSD sa-l demita pe uneperistul Dan Marin Stefanel. Astfel edilul de la Sectorul 3 a dat dovada ca joaca cu liberalii, visand chiar sa ajunga primar general al Capitalei si cu sustinerea PNL.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE