Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România, locul întâi la Olimpiada Internaţională de Geografie

Postat la: 19.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lotul naţional olimpic, participant la a XII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Geografie, a obtinut patru medalii, dintre care o medalie de aur, două de argint şi o medalie de bronz. În clasamentul general, România s-a clasat pe locul I.

Olimpiada Internaţională de Geografie s-a desfăşurat în perioada 10-18 august, la Tver (Rusia), şi a reunit peste 150 de concurenţi din 40 de ţări. Costin George Dobrin, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional ,,Mircea cel Bătrân" din Constanţa, a cucerit medalia de aur, în timp ce Elena Aura Amironesei (clasa a XII-a/Colegiul Naţional din Iaşi), laureată cu argint şi la ediţia precedentă, şi Sonia Adelina Şortan (clasa a XII-a/Colegiul Naţional „Decebal" din Deva) au obţinut medaliile de argint. Medalia de bronz i-a revenit Lorenei Davidel (clasa a XII-a/Colegiul Naţional „Nicu Gane" din Fălticeni). Lotul olimpic al Romaniei a fost coordonat si pregatit la aceasta olimpiada de catre profesori Mihaela Cornelia Fiscutean şi Dorin Fiscutean de la Colegiul Naţional din Iaşi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE