Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România TV amendată după ce Vadim Tudor a spus că Iohannis este "handicapat"

Postat la: 28.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O serie de declarații făcute de invitații prezenți în emisiunile de pe România TV i-a determinat pe membrii CNA să amendeze televiziunea cu 20.000 de lei. Cea mai grav dintre afirmații a fost cea a lui Corneliu Vadim tudor care a spus că România este pe mâna unui "handicapat".

CNA a decis, marţi, să amendeze cu 20.000 de lei România TV, pentru o emisiune în care Corneliu Vadim Tudor a spus că România "e pe mâna unui handicapat, un neamţ de mâna a doua", membrul Consiliului Dorina Rusu precizând că există o asemănare din ce în ce mai mare între OTV şi România TV.

Amenda dată ce Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a fost pentru o serie de declarații făcute de în cadrul emisiunii "Ediţie specială" din 30 noiembrie 2014, în care au fost invitaţi Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma.

În această emisiune, în afară de afirmaţiile în care Corneliu Vadim Tudor se referă la România care s-ar afla "pe mâna unui handicapat", a "unui neamţ de mâna a doua", acesta se mai întreabă "de ce nu stă dracului la cratiţă" "cucoana asta Angela". În urma difuzării acestei emisiuni, România TV şi-a cerut scuze într-o emisiune de ştiri şi s-a delimitat de afirmaţiile făcute de Vadim Tudor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE