Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Românii au talent 2015. Cosmin Cioca este câștigătorul premiului de originalitate

Postat la: 12.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sezonul 5 din Românii au talent și-a desemnat câștigătorul premiului de originalitatea în persoana lui Cosmin Cioca, băiatul care a impresionat juriul și publicul cu felul în care a combinat beatbox-ul cu flautul.

Cosmin Cioca a demonstrat ca este original si asta i-a adus 10.000 de euro, premiul de originalitate de la "Romanii au talent". Băiatul, care a mai participat și în urmă cu doi ani la preselecțiile Românii au talent, dar care nu a ajuns în fazele live a ascultat sfatul de atunci a lui Andi Moisescu și a învățat să combine flautul, instrument pe care îl studiază la școală, cu beatbox-ul, o pasiune pe care o avea. În acest mod inedit a reușit să își însușească premiul de originalitate din sezonul 5.

De emoţii, Cosmin nu a reuşit sa spună decât "Va mulţumesc si va iubesc mult". Andi Moisescu s-a bucurat cu adevărat pentru reuşita băiatului, iar bucuria i s-a citi pe chip.

Pentru cei 10.000 de euro, Cosmin  Cioca s-a luptat pentru cu trupa Funny Jumpers, grupul instrumental Concertino, Laura Vrânceanu şi Denis Bolborea, selectaţi de juriul "Românii au talent"

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE