Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Românii au talent 2015. SpeedCubing sunt marii câştigători ai cecului de 120.000 de euro VIDEO

Postat la: 13.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cei trei băieți de la SpeedCubing au reușit să impresioneze publicul și să obțină cel mai mare număr de voturi devenind câștigătorii sezonului 5 a show-ului Românii au talent. Reacțiile de pe pagina oficială de Facebook a emisiunii anunţau un astfel de câștigător, sute de internauți arătându-și sprijinul pentru numărul incredibil prezentat de cei trei în finală.

Băieții trimiși în semifinale direct de Andi Moisescu, după ce a apăsat butonul auriu, au făcut un spectacol incredibil cu cuburile Rubik și au reușit să obțină cecul de 120.000 de euro.  Cristian în vârstă de 20 de ani, Flavian de 17 ani și campionul național Martin, de doar 12 ani vor împărții banii puși în joc de PRO TV și Telekom.

 

 

În finală, cei trei băieți, făra sa se uite vreun moment la cuburile alese de juriu din 100 de bucăți prezentate,au reușit să se rezolve în doar câteva secunde.

Emotia transmisa in sala si la juriu a fost incredibila. Andi Moisescu a marturisit ca a lacrimat la momentul lor, adaugand ca ar fi cazul sa se dea un semnal de tinere a creierelor destepte acasa, in Romania. „Nu m-as fi asteptat sa ma emotioneze cuburile. Am fost aproape de lacrimi in momentul lor. Am facut o alegere buna ca i-am trimis direct in semifinala. Sunteti sclipitori. Haideti sa dovedim ca ne apreciem creierele, sa dam un semnal dandu-le marele premiu de 120.000 de euro", a spus Andi.

În ultima fază a competiției, pe lângă câștigători au mai ajuns trupa The Beat și dansatorul Bogdan Bolohan. 

VEZI AICI VIDEO cu numărul câștigătorilor

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE